2017 Yılında Vizyona Girecek Netflix Yapımı 10 Harika Dizi

Netflix hem bir platform olarak hem de yapımını üstlendiği dizilerle kalplerimizi kazandı. Netflix Original Series olarak bildiğimiz diziler de 2017 yılında hız kesmeden devam edecek.

1- One Day At A Time – 6 Ocak – Başrollerde Isabella Gomez, Todd Grinnell, Marcel Ruiz – Komedi

2- A Series Of Unfortunate Series – 13 Ocak – Neil Patrick Harris, Usman Ally, Matty Cardarople / Gelecek yıl bol bol bu diziyi konuşuruz.

3- Santa Clarita Diet -3 Şubat – Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Thomas Crawford – Komedi / Barrymore’un oynadığı ve kötü olma ihtimali olan bir şey var mı?

4- Iron Fist – 17 Mart 2017 – Jessica Henwick, Finn Jones, Jessica Stroup – Marvel’in kahramanının televizyon macerası

5- Big Mouth – Animasyon – Nick Kroll (Kroll Show) ve Andrew Goldberg (Family Guy) tarafından yapılacak. 2017’de ama net tarih yok.

6- The Defenders – Listenin beni en çok heyecenlandıran yerine geldik. Marvel ile Netflix ortak yapımı Charlie Cox. Rol: Matt Murdock / Daredevil. Krysten Ritter. Rol: Jessica Jones. Mike Colter. Rol: Luke Cage. Finn Jones. Rol: Danny Rand / Iron Fist
Sizce bundan daha iyi bir şey olabilir mi?

7- Dear White People 30 dakikalık komedi. 2017 yılında yayınlanacak ama net tarih henüz belli değil. 2014 yılındakinin senaryosundan yola çıkılarak yapılacak.

8- Mindhunter – Oyuncular: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv FBI işin içinde oldu mu ben bu diziyi izlerim diyenlere özel.

9- El Chapo – Netflix Narcos’un başarısıyla doğru orantılı olarak El Chapo için 2016’nın Mayıs ayında bir anlaşma yaptı. Univision ile partner olarak diziyi çekecek ve 2017’de yayına alacak.

10- Anne / Aman Türkçe’deki Anne dizisiyle karıştırılmasın Netflix Anne of Green Gables’ın yeni versiyonunu çekme kararı aldı ve 2017 yılında yayında olacak.

 

Thirteen Reasons Why, Bill Nye Saves the World, Wet Hot American Summer: Ten Years Later, Gypsy, Frontier  ve 2016’nın sonunda başlayacak olan The OA dizileri de 2017’nin Netflix için ne denli güzel bir yıl olacağını gösteriyor.