2017 yazına damga vurması beklenen 15 yabancı şarkı

Spotify 2017 yazına damga vurması beklenen şarkıları açıkladı

Heyecanla yazı beklediğimiz bu günlerde, Spotify sıcak yaz aylarına eşlik edecek şarkılara dair öngörülerini açıkladı. Bakalım bu yaz hangi şarkıların yaza damga vurması bekleniyor?

2017 yazında dillerden düşmeyecek şarkılara dair bir öngörü listesi yayınlamak için bünyesindeki trend ve janr uzmanlarının görüşlerine başvuran Spotify, aynı zamanda platform üzerindeki dinlenme verilerini analiz etti ve şarkıların Spotify grafikleri ile en çok dinlenen çalma listelerindeki performanslarından zaman içerisindeki dinlenme verilerine kadar pek çok faktörü göz önüne aldı. Spotify ekibi ayrıca, mükemmel yaz anlarına eşlik edecek şarkılara dair listeyi hazırlarken sosyal medyada yer alan görüşleri de dikkate aldı.

“Selena Gomez’in ‘Bad Liar’ı ve Imagine Dragons’un ‘Thunder’ı, şimdiden Spotify grafikleri ve çalma listelerinde yükselişte olan şarkılar arasında” diyen Spotify Trend Uzmanı Shanon Cook, “Ağustos sonunda bu listede yer alan şarkılardan bir tanesini bu yazın en çok dinlenen şarkısı olarak görme ihtimalimiz yüksek” dedi.

İşte Spotify’ın 2017 yazına damgasını vuracağını öngördüğü şarkılar! Bir yolculuk ya da bir parti için harika bir şarkı arıyorsanız ya da havuz başında keyif yapmayı planlıyorsanız aşağıdaki listede mutlaka yaz planlarınıza uyacak bir şarkı bulacaksınız.

Bad Liar – Selena Gomez

Strip That Down – Liam Payne ft. Quavo

I’m The One” – DJ Khaled ft. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper, Lil Wayne

Crying in The Club – Camila Cabello

The Cure – Lady Gaga
There’s Nothing Holdin’ Me Back – Shawn Mendes
Swish Swish – Katy Perry ft. Nicki Minaj
Mask Off – Future
Thunder – Imagine Dragons

DNA. – Kendrick Lamar
Slow Hands – Niall Horan
Despacito – Remix
Malibu – Miley Cyrus

1-800-273-8255 – Logic ft. Alessia Cara, Khalid
Favorilerimizden:
XO TOUR Llif3 – Lil Uzi Vert